Elke foto van jou, in seconden gevonden
Bruiloften, festivals, feesten - we vinden jou in elk gedeeld evenementalbum.
- Gratis
- Verwerkt in de EU
- Na 30 dagen verwijderd

Zo werkt het
Drie stappen, de rest doen wij
- Stap 1
Plak de link van een gedeeld album
Google Photos en andere gedeelde evenementalbums werken direct.
- Stap 2
Voeg één duidelijke selfie toe
Meer hebben we niet nodig om je te herkennen.
- Stap 3
Leun achterover - wij zoeken
Sluit de app gerust. We sturen een melding zodra je foto's klaarstaan.
Als je foto's klaarstaan
Kiezen, tikken, downloaden
Selecteer je favoriete matches en sla ze op met één tik.
Al je evenementen op één plek
Voeg wanneer je wilt nieuwe albums toe en bekijk je matches opnieuw.
In volledige kwaliteit
Download de originelen naar je apparaat - na 30 dagen verwijderen we alles automatisch.
Werkt met de albums die je toch al krijgt
Plak een link van een van deze diensten:
- Google Photos
- Google Drive-mappen
- Gedeelde iCloud-albums
- Pixieset
- SmugMug
- Flickr-albums
- Adobe Lightroom-albums
- WeTransfer
- FileSender (SURF)
- PhotoCircle
- Facebook-albums
De link moet nog werken en met jou gedeeld zijn; verlopen links kunnen we niet scannen. Een Pixieset-album met een wachtwoord werkt ook: de app vraagt je om het wachtwoord, gebruikt het alleen om dat album te openen en slaat het nooit op. Andere albums met een wachtwoord kunnen we nog niet scannen.
Privacy
Privacy als uitgangspunt
In de app wordt gezichtsherkenning voor één ding gebruikt: jou vinden in de albums die jij indient, met jouw toestemming. Evenementen die op FindMyPhoto worden georganiseerd, werken anders en hebben een eigen privacyverklaring.
Verwerkt in de EU
Je foto's worden opgeslagen in Stockholm en vergeleken in Ierland, op AWS-servers in de Europese Unie.
Nooit een faceprint
Elke vergelijking is tijdelijk. Er wordt geen gezichtsprofiel of "faceprint" aangemaakt of opgeslagen - alleen je selfie, als foto.
Traint geen AI
Niets wat je verstuurt wordt gebruikt om een AI-model te trainen of te verbeteren. Onze hele AWS-organisatie is afgemeld voor het verbeteren van AI-diensten.
Anderen blijven anoniem
Andere mensen in het album worden nooit geïdentificeerd, geprofileerd of opgeslagen als herkenbare personen.
Jij beslist
We vragen je uitdrukkelijke toestemming vóór je eerste zoekopdracht. Trek die op elk moment in via Instellingen, of verwijder je account en alles wat erbij hoort.
Na 30 dagen weg
Gevonden foto's worden na 30 dagen automatisch verwijderd. Download de foto's die je wilt bewaren.
Gratis te gebruiken. Vanaf 16 jaar.
Zie het in actie
Van albumlink tot gedownloade foto's.
Scrol om meer schermen te zien
Voor organisatoren en fotografen
Geef elke gast zijn foto's binnen seconden
Upload de foto's en deel één link of QR-code. Gasten maken een selfie en krijgen de foto's waar ze op staan, plus het hele album als je dat niet uitzet - zonder app.
- Gratis voor je gasten
- Jouw logo op de pagina, en als je wilt op downloads
- Toestemmingsregister en automatisch verwijderen ingebouwd
Gratis tijdens de besloten bèta
Al creator?Open het creatorportaal
Veelgestelde vragen
Vind je foto's van elk evenement
Gratis te gebruiken, verwerkt in de EU, na 30 dagen verwijderd.






